Op zoek naar ruimte?

Bent u op zoek naar ruimte om te ondernemen? Dan is bedrijventerrein Tech Lane Ghent Eiland Zwijnaarde zonder enige twijfel dé ideale plek voor u! Niet alleen de duurzaam en kwalitatieve inrichting maken het terrein zo attractief, ook door de strategische ligging aan de verkeerswisselaar E40/E17 en aan het water is dit terrein een absolute toplocatie. Voor bedrijven die zich specialiseren in kenniseconomie, transport, logistiek en watergebonden distributie is bedrijventerrein Tech Lane Ghent Eiland Zwijnaarde dan ook the place to be.

Het terrein biedt verschillende mogelijkheden voor wie op zoek is naar ruimte: naast twee incubatoren zijn er ook verschillende design en build-opportuniteiten.

Incubatoren

(1) Incubatie- en Innovatiecentrum Universiteit Gent (Capture)
Het Incubatie- en Innovatiecentrum van de Universiteit Gent (IIC UGent) is een dienstencentrum voor spin-offs van de Associatie Universiteit Gent (AUG). Het werd in 1990 opgericht als één van de eerste incubatie- en innovatiecentra in Vlaanderen en is een gezamenlijk project van de Universiteit Gent, de Hogeschool Gent, de Provincie Oost-Vlaanderen, de stad Gent, GIMV, BNP-Paribas Fortis, Arcelor-Mittal, Suez, Ethias, Alcatel-Lucent, Internationale Jaarbeurs Vlaanderen, LVD en UCO.
 
Meer informatie? Contacteer Marnix Botte – marnix.botte@ugent.be.
https://www.iicugent.be/
(2) VIB Bio-incubator

VIB Bio-incubator beschikt over ruimtes met laboratoriuminfrastructuur voor in totaal 10 tot 15 biotechbedrijven. Het gaat om (1) lokale biotech-startups, (2) spin-outs van bestaande bedrijven en (3) buitenlandse biotechbedrijven die op zoek zijn naar een Europese vestigingsplaats.

 

Meer informatie? Contacteer Wim Goemaere – wim.goemaere@vib.be.
https://vib.be/nieuwsbericht & preview

Design & build

Het bedrijventerrein is opgedeeld in drie zones en biedt verschillende design en build-opportuniteiten aan:

Zone Logistics (rood)

Voor logistieke bedrijven met een innovatief karakter

Contacteer:

Zone Workspace (groen)

Voor high tech groeibedrijven, corporate R&D-centra en onderzoeksinstituten

Contacteer:

Zone Campus (blauw)

Voor high tech groeibedrijven, corporate R&D-centra en onderzoeksinstituten

Contacteer: