Nieuws

Een nieuwe fietsbrug over de Tijarm moet Eiland Zwijnaarde nog beter toegankelijk maken voor fietsers en duurzaam woon-werkverkeer stimuleren. Na een juridische procedure werden de werken voor onbepaalde tijd stilgelegd.
Vrijdag 14 april was het zover: De Kremkerre reed voor het eerst rond op Eiland Zwijnaarde. Het werd een smakelijke dag op het bedrijventerrein. De stop van de 'kerre' bij Capture was alvast een voltreffer.
Bent u gepassioneerd door biotechnologie en wilt u graag meebouwen aan de productie en levering van innovatieve celtherapieën in Europa? Ga dan op zondag 14 mei 2023 naar de opendeurdag bij Legend Biotech & Janssen Pharmaceutica op Eiland Zwijnaarde en ontdek Techlane, hun gloednieuwe CAR-T productiefaciliteit in volle opbouw!
Van heinde en verre springt hij in het oog, onze landschapsheuvel! Maar wat is nu precies de bedoeling ervan en waarom ligt hij net op Eiland Zwijnaarde? VRT NWS zocht het uit en vond antwoorden bij Dieter Geenens, voorzitter van NV Eiland Zwijnaarde (terreinontwikkelaar).
To support the expansion of the Flemish biotech sector VIB is building an ultramodern bio-incubator in partnership with PMV and supported by the European Regional Development Fund (ERDF). VIB Bio-incubator will offer state-of-the-art lab infrastructure to 10 to 15 biotech companies that want to start up activity in Flanders’ Ghent region...

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Hebt u zelf nieuws te melden?