Nieuws

“Het verschil met dertig jaar geleden? Toen kon een bedrijf een technisch probleem hebben en door de juiste prof of onderzoeker onder de arm te nemen, werd het opgelost. Klaar. Maar vandaag zijn de problematieken allesbehalve nog duidelijk afgelijnd: ze zijn veel groter en vager, veel vertakter en dus moeilijker oplosbaar. En net daarop wil CAPTURE een antwoord bieden, door de juiste experts met elkaar te verbinden. Want dat is wat CAPTURE doet: de spin in het web zijn en zoveel mogelijk kennis en mensen met elkaar verbinden.” Aan het woord is Ilse Christiaens, die als business developer van UGent de relaties verzorgt tussen universiteit en bedrijfsleven.
Om werknemers de ruimte te geven zich te ontspannen en elkaar te ontmoeten wordt er midden in de Campuszone een landschapspark aangelegd. De blikvangers van het park zijn twee paviljoenen op een centraal groenplein.
Op donderdag 7 december werd het werkingsjaar 2023 van VZW EIland Zwijnaarde feestelijk afgesloten met een eindejaarsontbijt voor de bedrijven op Eiland Zwijnaarde.
“Onze naambekendheid heeft een enorme boost gekregen door de ligging hier vlak naast de E40”, vertelt Frederik Gielis, terwijl hij vanuit de vergaderzaal van Mainfreight uitkijkt over de autosnelweg. Hij is er, sinds de opening van de site op Eiland Zwijnaarde, branch manager en heeft dus kunnen ervaren welke impact de locatie gehad heeft voor het bedrijf. Het wordt een boeiend gesprek, dat begint in Nieuw-Zeeland en via vrachtwagens, voorzien van unieke slagzinnen, over heel de wereld voort dendert.
Legend Biotech & Janssen Pharmaceutica werven volgend jaar meer dan 500 nieuwe collega’s aan! Ben je gepassioneerd door biotechnologie en wil je graag meebouwen aan de productie en levering van innovatieve celtherapieën in Europa? Kom dan op zondag 1 oktober 2023 naar de VOKA Open Bedrijvendag!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Hebt u zelf nieuws te melden?