Nieuws

BEDRIJF IN DE KIJKER - Of het echt een droom geweest is, willen we graag weten? En ja hoor, Danny Vanrijkel knikt instemmend. “De realisatie van een logistiek testcentrum was inderdaad een droom waarin ik keihard geloofde. Ik voelde de nood binnen de sector en heb er dan ook alles aan gedaan om iedereen mee te krijgen in dit verhaal.” En zie, de droom is werkelijkheid geworden: Fabriek Logistiek is het eerste logistieke testcentrum in België!
Vanaf 26 augustus 2024 start aannemer Wulteputte in opdracht van terreinontwikkelaar NV Eiland Zwijnaarde met de uitbreiding van de maaiveldparking. De werkzaamheden duren tot midden oktober 2024. De huidige parking, die beschikt over 282 plaatsen, wordt uitgebreid met 521 extra parkeerplaatsen.
BEDRIJF IN DE KIJKER - Maar al die problemen helpen wij dus de wereld uit met onze elektronische brillenglazen”. Hij is terecht fier als hij het zegt, Paul Marchal, de ceo van Morrow, en hij neemt ons mee in een verhaal dat revolutionair is voor wie vroeg of laat een bril nodig heeft.
De CMET onderzoeksgroep van de Universiteit Gent verhuist volledig van de Coupure naar het CAPTURE gebouw. Een deel van de groep was er al gevestigd sinds hun intrede in CAPTURE, maar nu komen er ongeveer 25 extra medewerkers bij.
De werken zijn gestart voor het Parkgebouw. Dat multifunctionele gebouw moet ruimte bieden aan onderzoekers en ondernemers, maar moet ook een belangrijke rol gaan spelen in de opbouw van de community op het wetenschapspark.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Hebt u zelf nieuws te melden?