Nieuws

“Onze naambekendheid heeft een enorme boost gekregen door de ligging hier vlak naast de E40”, vertelt Frederik Gielis, terwijl hij vanuit de vergaderzaal van Mainfreight uitkijkt over de autosnelweg. Hij is er, sinds de opening van de site op Eiland Zwijnaarde, branch manager en heeft dus kunnen ervaren welke impact de locatie gehad heeft voor het bedrijf. Het wordt een boeiend gesprek, dat begint in Nieuw-Zeeland en via vrachtwagens, voorzien van unieke slagzinnen, over heel de wereld voort dendert.
Legend Biotech & Janssen Pharmaceutica werven volgend jaar meer dan 500 nieuwe collega’s aan! Ben je gepassioneerd door biotechnologie en wil je graag meebouwen aan de productie en levering van innovatieve celtherapieën in Europa? Kom dan op zondag 1 oktober 2023 naar de VOKA Open Bedrijvendag!
Een nieuwe fietsbrug over de Tijarm moet Eiland Zwijnaarde nog beter toegankelijk maken voor fietsers en duurzaam woon-werkverkeer stimuleren. Na een juridische procedure werden de werken voor onbepaalde tijd stilgelegd.
Vrijdag 14 april was het zover: De Kremkerre reed voor het eerst rond op Eiland Zwijnaarde. Het werd een smakelijke dag op het bedrijventerrein. De stop van de 'kerre' bij Capture was alvast een voltreffer.
Bent u gepassioneerd door biotechnologie en wilt u graag meebouwen aan de productie en levering van innovatieve celtherapieën in Europa? Ga dan op zondag 14 mei 2023 naar de opendeurdag bij Legend Biotech & Janssen Pharmaceutica op Eiland Zwijnaarde en ontdek Techlane, hun gloednieuwe CAR-T productiefaciliteit in volle opbouw!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Hebt u zelf nieuws te melden?