Opendeurdag bij Legend Biotech en Janssen Pharmaceutica op zondag 14 mei 2023

Bent u gepassioneerd door biotechnologie en wilt u graag meebouwen aan de productie en levering van innovatieve celtherapieën in Europa? Ga dan op zondag 14 mei 2023 naar de opendeurdag bij Legend Biotech & Janssen Pharmaceutica op Eiland Zwijnaarde en ontdek Techlane, hun gloednieuwe CAR-T productiefaciliteit in volle opbouw!

CAR-T is een behandeling op maat van de individuele patiënt die gebruik maakt van het eigen immuunsysteem. Het wordt ingezet voor de behandeling van bepaalde types kanker en zal in de toekomst in Techlane geproduceerd worden.

Hoewel ze nog in de constructiefase zitten, kunt u nu al een unieke glimp opvangen van hun toekomstige state-of-the-art manufacturing hub. Daarnaast zullen enthousiaste medewerkers u graag meer vertellen over de vele jobopportuniteiten die zich op korte en lange termijn zullen aandienen, zowel bij Legend Biotech als bij Janssen. Ze zoeken namelijk heel wat verschillende profielen onder meer in productie, lab, technieken, kwaliteit, engineering…

Dit is een unieke kans om kennis te maken met de site en alles te weten te komen over de jobmogelijkheden, de sollicitatieprocedures en de samenwerking tussen Legend Biotech & Janssen Pharmaceutica. Een lekker hapje en drankje worden eveneens voorzien.

Geïnteresseerd? Schrijf u hier in.