NV Eiland Zwijnaarde vergroot parkeercapaciteit met 521 extra plaatsen

Vanaf 26 augustus 2024 start aannemer Wulteputte in opdracht van terreinontwikkelaar NV Eiland Zwijnaarde met de uitbreiding van de maaiveldparking. De werkzaamheden duren tot midden oktober 2024. De huidige parking, die beschikt over 282 plaatsen, wordt uitgebreid met 521 extra parkeerplaatsen. Dit brengt het totale aantal plaatsen op 803, inclusief 34 plekken voorzien van laadpalen en 4 parkeerplaatsen voor motoren. Voor deze uitbreiding wordt de steenslag van de voormalige werfparking gebruikt als onderfundering.

Er wordt minimale hinder verwacht voor de gebruikers van het terrein. Indien er toch ongemakken zouden optreden, worden alle gebruikers tijdig geïnformeerd.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Gert Van Hecke van aannemer Wulteputte via 0475/63.68.64 of per e-mail via gert@wulteputtebv.be. Voor NV Eiland Zwijnaarde staat Sven Roegiers klaar om u te helpen op 0476/88.04.23 of per e-mail via sven.roegiers@sogent.be.

Deze uitbreiding biedt meer parkeermogelijkheden en faciliteert zo de toegankelijkheid en opschaling van het terrein, wat de bedrijven ten goede komt. NV Eiland Zwijnaarde is een samenwerking tussen POM Oost-Vlaanderen, sogent, PMV en Alinso Group.